Pittig en kruidig, dat is pas tex-mex!

Mexicaanse burger

Pittig en kruidig, dat is pas tex-mex!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
gekruid gehakt
100gram
geraspte cheddar

Bereiding

1Het gekruide gehakt mengen met de geraspte cheddar, de paprika chips mixed en de Mexicaanse marinade.
2Veka stabil toevoegen en het geheel grondig mengen voor een optimale binding.
3Verdelen in porties van 120 g en afvormen met een hamburgerpers naar keuze.

Hulpmiddel

Tip

Kan ook als BBQ-worstje afgevuld worden in schapendarmen.

Tags

Barbecue Varkensvlees Kalfsvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!