Smakelijk gerecht, rechtstreeks uit Mexico!

Mexicaanse gevulde puntpaprika

Smakelijk gerecht, rechtstreeks uit Mexico!

Recipe QR Code

Ingrediënten

4stuks
rode, groene of gele puntpaprika's
1kilogram
gekruid gehakt
100gram
gesnipperde ui
150gram
gemalen cheddarkaas

Bereiding

1De puntpaprika's over de lengte doorsnijden en de zaadlijsten verwijderen.
2Het gekruide gehakt mengen met de overige ingrediënten en portioneren tussen de 100 à 120 g, afhankelijk van de grootte van de puntpaprika's.
3De puntpaprika's opvullen en afwerken met de gemalen cheddarkaas en blokjes paprika.

Tip

Presenteer de puntpaprika's in onze alu R2C schaal 1,79 L rood.

Tags

Varkensvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!