Kipfilet met een heerlijke vulling op ragoutbasis

Gevulde cordon bleu

Kipfilet met een heerlijke vulling op ragoutbasis

1 persoon
Recipe QR Code

Ingrediënten

4kilogram
kipfilet
1liter
bouillon naar keuze
350gram
gekookte ham
150gram
gemalen kaas

Bereiding

1De ragoutmix België zonder peterselie onder de bouillon mengen.
2De binding DS oplossen in de sojaolie en toevoegen aan de bouillon.
3Al roerend aan de kook brengen en gedurende 1 minuut laten doorkoken.
4Van het vuur halen en gedurende 1 minuut mixen.
5De gemalen kaas en gekookte ham toevoegen en zachtjes mengen.
6Snel laten afkoelen.
7De kipfilet opensnijden en opvullen met de bekomen vulling, batteren met batter n° 6 en paneren met de schnitzelmix chimichurri.

Tip

Ook ideaal als vulling voor je rouleaux!

Tags

Varkensvlees
Snacks

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!