Hiermee maak je van elk gerecht een succes

Rozemarijnsaus lam rund of wild

Hiermee maak je van elk gerecht een succes

Recipe QR Code

Ingrediënten

1stuk
sjalot
1
look
boter
1eetlepel
balsamicoazijn

of

240milliliter

of

240milliliter
1eetlepel
honing

Bereiding

1De sjalot, look en rozemarijn aanstoven in de Solo.
2Hat afbaksel afblussen met de rode wijn en vervolgens de balsamicoazijn toevoegen en laten inkoken.
3De fond (rund, lams of wild, naargelang het gerecht) toevoegen en opnieuw laten inkoken.
4Vervolgens de honing toevoegen.
5De saus proeven en afkruiden met peper en zout.
6Een klein klontje Solo onder de saus roeren om deze af te werken.

Tags

Lamsvlees Wild Rundvlees
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!