Een heerlijke Hongaarse schotel

Goulash met penne

Een heerlijke Hongaarse schotel

Recipe QR Code

Ingrediënten

penne rigate Honig Prof
1kilogram
mals stoofvlees naar keuzein blokjes
25gram
rosbiefkruiden Qualité d'Or
300gram
400gram
rode en groene paprikain reepjes
400gram
uiin reepjes
200gram
wortelin schijfjes
1liter
water
150gram

Bereiding

1De blokjes stoofvlees mengen met de rosbiefkruiden.
2De gekruide blokjes vlees, de reepjes groene en rode paprika, de reepjes ui en de schijfjes wortel mengen met de kruidenpasta goulash.
3Het water mengen met het bindmiddel soepen + sauzen.
4Alle ingrediënten in een vacuümzak doen en hieraan het water met het bindmiddel toevoegen.
5Gedurende 3 uur garen in de steamer op 85 °C.
6De pasta koken zoals aangegeven op de verpakking.
7De pasta samen met de goulash serveren.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!