Spek in een heerlijk krokant jasje!

Deense schnitzel

Spek in een heerlijk krokant jasje!

Recipe QR Code

Ingrediënten

5kilogram
ongezouten spek
50gram
450gram
water
braadpaneer krokantQualité d'Or

Bereiding

1Het ongezouten spek van zwoerd en kraakbeen ontdoen.
2Het spek in schijven snijden.
31 deel tumblingmix allround mengen met 9 delen water.
4De ongezouten schijven spek mengen met de tumblingmix (max 10 % van het gewicht van het spek), tot deze volledig opgenomen is.
5Vervolgens de schijven spek door de batter halen en paneren met de braadpaneer krokant.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!