Mosterdzaad zorgt voor een extra kick

Pittige lentesalade

Mosterdzaad zorgt voor een extra kick

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkensvlees (heupstukjes)
1kilogram
300gram
moutardiniQualité d'Or
10gram
90gram
water
15gram
satékruiden mz clQualité d'Or
bieslookrolletjes Qualité d'Or

Bereiding

1Het water met de tumblingmix allround en de satékruiden tot een “marinade” mengen.
2Het varkensvlees in flinterdunne reepjes snijden en met de marinade mengen tot deze volledig opgenomen is.
3Het vlees bij voorkeur 6 u in de koeling laten rusten.
4Vervolgens het vlees kort en krachtig in een wok bakken en laten afkoelen.
5De basissaus voor vleessalade met de graanmosterd mengen.
6Het afgekoelde vlees met de saus mengen.
7De salade in een decoratieve toonbankschaal presenteren.
8De salade met de paprikachips rood en de bieslookrolletjes afwerken.

Tags

Varkensvlees
Smeersalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!