Dagelijkse kost met een zeer originele twist

Witloofvink met blue stilton

Dagelijkse kost met een zeer originele twist

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
witloof
1kilogram
gekruid gehakt
20sneetjes
gerookt spek, in sneetjes

Bereiding

1Het witloof in twee snijden en voorgaren.
2De snijdbare blue stiltonsaus in sneetjes snijden.
3Een 3-tal sneetjes gerookt spek naast elkaar leggen.
4De sneetjes gerookt spek in de lengte beleggen met een halve stronk witloof.
550 g gehakt verdelen op de witloof.
6Een sneetje snijdbare blue stiltonsaus op het gehakt leggen.
7Opnieuw 50 g gehakt verdelen over de snijdbare blue stiltonsaus.
8De 2de helft van het witloof erop leggen en het geheel oprollen.
9Garen in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten op 180 °C.

Tags

Varkensvlees Gevogelte Kalfsvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!