Een echte spiesjestopper op elke barbecue!

Souvlaki kruidenboter

Een echte spiesjestopper op elke barbecue!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
mager varkensvlees, ontvet en ontzenuwd
5gram
25gram

Bereiding

1Het vlees in grote lappen van 1,2 cm dik snijden en in een mengbak doen.
2Het vlees mengen met de Tumblingmix allround (droog) en de droogmarinade kruidenboter.
3De souvlakimachine nemen en met enkele grote en mooie lappen beginnen.
4Ervoor zorgen dat de kanten en hoeken van de bak mooi gevuld zijn.
5Het vlees nooit dubbel plooien.
6De souvlakimachine vullen tot het vlees op is en eindigen met mooie lappen.
7Vervolgens het vlees tot souvlaki snijden.
8De souvlaki bij voorkeur één nacht laten rusten.

Tags

Barbecue Zuiders Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!