Een fris en zomers bijgerecht!

Oosterse rijstsalade

Een fris en zomers bijgerecht!

Recipe QR Code

Ingrediënten

2liter
water
250gram
gekookte ham, in blokjes
water
lente-ui, gesneden

Bereiding

1De Oosterse rijstmix in een vacuümzak gieten.
3Vervolgens de mix mengen met het water, de olijfolie en de kippenbouillon.
4Het geheel vacumeren voor 85%.
5De rijstmix garen in een combisteamer op 95 °C gedurende 40 minuten op 100% stoom.
6Zo snel mogelijk terugkoelen.
7De gekookte ham in fijne blokjes snijden en de rozijnen in water laten wellen.
7Alle ingrediënten goed samen mengen.
8Afwerken met wat gesneden lente-ui.

Tip

Kan ook bereid worden in een kookpan met deksel.

Tags

Oosters Barbecue Varkensvlees
Bijgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!