Proef de creoolse keuken in elke hap

Jambalaya rijstschotel

Proef de creoolse keuken in elke hap

Recipe QR Code

Ingrediënten

1liter
water
200gram
scampi
400gram
kippenvleugels
200gram
merguezworsten
rode paprika
gele paprika
ui
lente-ui

Bereiding

1De Creoolse rijstmix in een vacuümzak gieten.
2Vervolgens de mix mengen met het water, de olijfolie en de kippenbouillon.
3Het geheel vacumeren voor 85%.
4De rijstmix garen in een combisteamer op 95 °C gedurende 40 minuten op 100% stoom.
5Zo snel mogelijk terugkoelen.
6De scampi marineren met de Mexicaanse marinade en bakken.
7De kippenvleugels kruiden met de kipkruiden en garen.
8De merguezworsten bakken.
9De rode paprika, de gele paprika en de uien in fijne brunoise snijden en stoven.
10Alle ingrediënten met de rijstmix mengen.
11Afwerken met wat gesneden lente-ui.

Tip

Kan ook bereid worden in een kookpan met deksel.

Tags

Barbecue Zuiders
Bijgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!