Varkenslapjes met een verrassend tikkeltje extra!

Schnitzel met een Hongaarse zigeunersaus

Varkenslapjes met een verrassend tikkeltje extra!

Recipe QR Code

Ingrediënten

4kilogram
varkenslapjes, fijn gesneden
10gram
1.5liter
grand-mèresaus Qualité d'Or
500milliliter
zigeunersaus Qualité d'Or
2stuks
rode paprika, in reepjes
2stuks
gele paprika, in reepjes
2stuks
groene paprika, in reepjes
1stuk
ui, in reepjes

Bereiding

1De tumblingmix allround mengen met de varkenslapjes.
2De varkenslapjes door de paneermix R2U zigeuner halen en stevig aandrukken.
3De rode, gele en groene paprika aanstoven samen met de ui.
4De grand-mèresaus mengen met de zigeunersaus en de gestoofde groenten.
5De schnitzels bakken.

Tip

De gebakken schnitzels in een 2 vak-schaal leggen en overgieten met de Hongaarse zigeunersaus. Het geheel afwerken met gekookte aardappelen of aardappelpuree.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!