Ambachtelijke boerenpaté met een extra verfijnde toets!

Veenbes-appelpaté

Ambachtelijke boerenpaté met een extra verfijnde toets!

Recipe QR Code

Ingrediënten

5kilogram
grove boerenpaté (basis), zie recept
750gram
250gram
appelgranulaat Qualité d'Or

Bereiding

1De grove boerenpaté mengen met de veenbessen, het appelgranulaat en de droogmarinade barbecue-whisky.
2Afvullen in de gewenste ingevette vormen.
3Bakken in een voorverwarmde oven op 95 °C met 30% vocht tot een kerntemperatuur van 72 °C.
4Eventueel nog even "bijkleuren" op 220 °C.

Tip

Eventueel afwerken met een varkensnetje en de gelatine ara kristall en veenbessen.

Tags

Varkensvlees
Voorgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!