Een verrassend lekker sausje maakt het compleet

Mignonette à l'ardennaise

Een verrassend lekker sausje maakt het compleet

Recipe QR Code

Ingrediënten

4stuks
mignonettes
18gram
satékruiden mz clQualité d'Or
100gram
moutardiniQualité d'Or
2stuks
sjalot
2gram
dragon bladQualité d'Or
witte wijnToro d'Oro
100gram
Ardeense ham (dikker gesneden)

Bereiding

1De mignonettes kruiden met de satékruiden en garen.
2De moutardini mengen met de culinaire room.
3De Ardeense ham in blokjes snijden en laten weken in witte wijn.
4De sjalot snipperen en aanstoven. De blokjes Ardeense ham en dragon toevoegen.
5Gedurende een aantal minuten laten stoven en blussen met witte wijn. Even laten inkoken en de saus toevoegen.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!