Een ribstuk met extra veel smaak

Oostenrijkse cordon bleu

Een ribstuk met extra veel smaak

Recipe QR Code

Ingrediënten

10stuks
varkenslapjes, fijngesneden
10stuks
brie, in plakjes (bv. Le Rustique)
10stuks
Italiaanse ham, in schijven

Bereiding

1De fijne varkenslapjes in enveloppe snijden en de binnenzijde insmeren met de Oostenrijkse marinade.
2De plakjes brie in de schijven Italiaanse ham rollen en in de opengesneden varkenslapjes leggen.
3De lapjes dichtvouwen en vastzetten met een bamboespies.
4De buitenzijde van de cordon bleu insmeren met de Oostenrijkse marinade.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!