Jazeker, er ligt voor elk wat wils op de grill!

BBQ balletjes in 4 varianten

Jazeker, er ligt voor elk wat wils op de grill!

Recipe QR Code

Ingrediënten

Voor de Hongaarse balletjes:

1kilogram
gekruid gehakt
50gram
15gram

Voor de Italiaanse balletjes:

1kilogram
gemengd gehakt, gekruid
50gram
kruidenpasta Capri Qualité d'Or
15gram
bruschettamix rood Qualité d'Or

Voor de kaasballetjes:

1kilogram
gemengd gehakt, gekruid
50gram
kruidenpasta kaas Qualité d'Or
80gram
gemalen kaas, type Cheddar/Emmental

Voor de oriëntaalse balletjes:

1kilogram
gemengd gehakt, gekruid
5gram
10gram
deco oriëntaalsQualité d'Or

Bereiding

Voor de Hongaarse balletjes:

1Het gehakt goed mengen met de kruidenpasta Budapest, de paprika 3500 vloeibaar clean label en de paprika chips mixed.
2Balletjes vormen van +/- 40 g en deze koken tot een kerntemperatuur van 72 °C.
3De balletjes op een bamboo spies rijgen.

Voor de Italiaanse balletjes:

1Het gehakt goed mengen met de kruidenpasta Capri en de bruschettamix rood.
2Balletjes vormen van +/- 40 g en deze koken tot een kerntemperatuur van 72 °C.
3De balletjes op een bamboo spies rijgen.

Voor de kaasballetjes:

1Het gehakt goed mengen met de kruidenpasta kaas en de gemalen kaas.
2Balletjes vormen van +/- 40 g en deze koken tot een kerntemperatuur van 72 °C.
3De balletjes op een bamboo spies rijgen.

Voor de oriëntaalse balletjes:

1Het gehakt goed mengen met de rode grillkruiden en de deco oriëntaals.
2Balletjes vormen van +/- 40 g en deze koken tot een kerntemperatuur van 72 °C.
3De balletjes op een bamboo spies rijgen.

Tags

Barbecue Varkensvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!