Een streling voor het oog en de smaakpapillen

Varkensgebraad piccalilly

Een streling voor het oog en de smaakpapillen

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkensgebraad (platte bil)
lente-ui, in ringen
tomaat, in blokjes
rucola

Bereiding

1Het varkensgebraad kruiden met de rosbiefkruiden.
2Het gekruide gebraad vacuüm garen gedurende 90 minuten in een voorverwarmde steamer op 100 °C met 100% stoom.
3Het gegaarde gebraad laten afkoelen en in fijne sneden snijden.
4De bodem van een decoratieve schaal bedekken met de piccalilly saus en hierover de sneden gebraad dresseren met de blokjes tomaat, de ringen lente-ui en de rucola.
5Het geheel afwerken met wat extra piccalilly saus.

Tags

Nieuw Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!