Kleurrijk, fris en hartig!

Rosbief bearnaise

Kleurrijk, fris en hartig!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
rosbief (platte bil)
lente-ui, in ringen
tomaat, in blokjes
rucola

Bereiding

1De rosbief kruiden met de rosbiefkruiden.
2De gekruide rosbief vacuüm garen gedurende 60 minuten in een voorverwarmde steamer op 100 °C met 100% stoom.
3De gegaarde rosbief laten afkoelen en in fijne sneden snijden.
4De bodem van een decoratieve schaal bedekken met de bearnaisesaus en hierover de sneden gebraad dresseren met de blokjes tomaat, de ringen lente-ui en de rucola.
5Het geheel afwerken met wat extra bearnaisesaus.

Tags

Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!