Heerlijke ovenschotel met zalm, afgewerkt met rivierkreeftjes of grijze garnalen.

Passioneel vispannetje

Heerlijke ovenschotel met zalm, afgewerkt met rivierkreeftjes of grijze garnalen.

Recipe QR Code

Ingrediënten

800milliliter
melk
200milliliter
witte wijn
300gram
groentemengeling, voorgegaard, brunoise
300gram
zalm, voorgegaard
300gram
vismengeling, voorgegaard
1stuk
schartongrolletje, voorgegaard1 stuk per pannetje
gratinkaas, geraspt
rivierkreeftjes, voorgegaardof grijze garnaaltjes

Bereiding

1De melk, de visbouillon, de witte wijn en de room mengen in een kookpot.
2De witte saus toevoegen en het geheel aan de kook brengen tot de saus de gewenste dikte bereikt heeft.
3De voorgegaarde groentemengeling toevoegen en deze onder de saus mengen.
4De vis portioneren in bakjes en deze overgieten met de saus.
5De bakjes laten afkoelen.
6De bakjes garneren met wat geraspte kaas en afwerken met rivierkreeftjes en/of grijze garnalen en een takje peterselie.
7Opwarmen in de oven op 160 °C.

Hulpmiddel

Tip

Presenteer het vispannetje in een R2C schaal van 725ml.

Tags

Vis Valentijn
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!