Groene peperbolletjes zorgen voor extra pit

Pepersaus

Groene peperbolletjes zorgen voor extra pit

Recipe QR Code

Bereiding

1Het vlees braden in de pan.
2Het vlees uit de pan halen en warm houden.
3Het aanbaksel blussen met de fond (rund of gevogelte, naargelang het gerecht), 1/3 laten inkoken samen met de whisky of cognac.
4De peperbolletjes groen in sap toevoegen.
5De Solo culinair toevoegen en laten inkoken tot de gewenste sausdikte.
6De saus verder op smaak brengen met peper en zout.

Tip

Lekker bij een stuk vlees (biefstuk, entrecote, tournedos, kipfilet,) met een fris slaatje en frietjes.

Tags

Vis Barbecue Varkensvlees Gevogelte Lamsvlees Kalfsvlees Rundvlees
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!