Vis en bladerdeeg, de lekkerste combinatie ooit!

Bouchée marine

Vis en bladerdeeg, de lekkerste combinatie ooit!

Recipe QR Code

Ingrediënten

350gram
zalm, in moten
350gram
kabeljauwfilet (of wijting filet)
250gram
scampi, easy peelgepeld en ontdarmd
1stuk
rode paprika, in brunoise
1stuk
gele paprika, in brunoise
1stuk
groene paprika, in brunoise
1stuk
preistengel, in ringen
1stuk
wortel, in julienne

Bereiding

1De visbouillon aan de kook brengen en de zalmmoten en de kabeljauw hierin leggen.
2De visbouillon van het vuur halen en de zalm en de kabeljauw na 15 minuten uit de bouillon halen.
3De rode, gele en groene paprika in brunoise, de wortel in julienne en de preistengel in ringen snijden.
4Een geut Franse marinade in een pan doen en hier de paprika, de wortel en de preiringen in stoven.
5Als deze bijna klaar zijn de scampi toevoegen en een 2-tal minuten meestoven.
6Van zodra alle ingrediënten afgekoeld zijn, de zalm en de kabeljauw in stukjes trekken, mengen met de vissaus en alle andere ingrediënten toevoegen.
7Presenteren in een Pidy koekje in visvorm en afwerken met de gedroogde dille.

Tip

Je kan de gevulde bouchées eventueel afwerken met gratinkaas.

Tags

Vis
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!