Een visgerecht dat past bij elke gelegenheid

Zalm met kruidenkorst en zachte mosterdsaus

Een visgerecht dat past bij elke gelegenheid

4 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

4porties
zalmfilet +/- 160 g

Voor de kruidenkorst:

100gram
basilicumblaadjes, vers
100gram
bladpeterselie
100gram
walnoten
peper en zout

Bereiding

1De fusilli beetgaar koken en afgieten.
2De mosterdsaus onder de fusilli mengen.

Voor de kruidenkorst:

1De basilicum, peterselie, walnoten, olijfolie en pezo glad mixen in een blender.
2De kruidenmengeling verdelen over de zalmfilets.
3De zalm in een R2C-schaal schikken met daarnaast de fusilli met mosterdsaus.

Tags

Vis

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!