Op een bedje van smeuïge puree, dat smaakt!

Brochette van zalm en scampi in witte wijnsaus

Op een bedje van smeuïge puree, dat smaakt!

Recipe QR Code

Ingrediënten

15stuks
zalm (3x3 cm)
10stuks
scampi, gepeld en ontdarmd
15stuks
paprika, rood (3x3 cm)
15stuks
paprika, geel (3x3 cm)
1liter
witte wijnsaus Qualité d'Or
5gram
bieslookrolletjes Qualité d'Or
20gram

Bereiding

1De stukjes zalm en scampi mengen met de marinade en vervolgens afwisselend op een bamboospies steken, met telkens een stukje paprika van een andere kleur ertussen.
2De brochettes garen in de combi-oven op 120 °C gedurende 10 minuten.
3De witte wijnsaus en de bieslookrolletjes koud mengen.
4Eén liter water aan de kook brengen (zonder zout), van het vuur nemen, de aardappelpuree culinair toevoegen en goed mengen.
5Vervolgens de paprika chips rood toevoegen aan de puree, nog eens goed mengen en in een spuitzak doen.
6De aardappelpuree schuin in een R2C-schaal spuiten, de brochettes op de puree leggen en de witte wijnsaus aan beide zijden van de puree gieten..

Tags

Vis
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!