De perfecte balans tussen zoet en hartig

Appel-rozijnen paté

De perfecte balans tussen zoet en hartig

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
boerenpatézie recept boerenpaté (basis)
100gram
appelgranulaat Qualité d'Or
appelsap
varkensnetjes

Bereiding

1Neem het recept boerenpaté (basis).
2Het appelgranulaat laten wellen in het appelsap (dit kan eventueel ook in water).
3De boerenpaté, de appel - rozijn bereid en het gewelde appelgranulaat mengen tot een homogene massa.
4Afvullen in een ingevette patévorm en afdekken met een varkensnet.
5Bakken in een voorverwarmde oven op 95 °C met 30% vocht tot een kern van 72 °C.

Tags

Charcuterie

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!