Een verfijnde balans tussen zoet en hartig

Sinaasappelsaus

Een verfijnde balans tussen zoet en hartig

Recipe QR Code

Ingrediënten

100milliliter
Mandarin Napoleon of Grand Marnier
3stuks
sinaasappel

Bereiding

1De schil verwijderen van de sinaasappelen met een dunschiller en er zeste van snijden. Vervolgens deze volledig verder schillen en verdelen in partjes.
2De sinaasappelsaus mengen met de jus en de Mandarin Napoleon of Grand Marnier.
3De saus opwarmen en er vervolgens de partjes en de zeste sinaasappel aan toevoegen.

Tip

Voeg eventueel wat groene peperroomsaus toe, dit is een aanrader bij zalm.

Tags

Nieuw
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!