Tonijn met een verrassende twist!

Wrap vitello tonnato

Tonijn met een verrassende twist!

Recipe QR Code

Ingrediënten

Voor de vitello tonatosaus:

300gram
ansjovis

Voor de wrap:

1kilogram
kalfsgebraad
rucolamix
ansjovis

Bereiding

Voor de vitello tonatosaus:

1De tonijn, de ansjovis, de kappers en de tonijnmayo in een blender doen en mixen tot een homogene massa.

Voor de wrap:

1Het kalfsgebraad kruiden met de rosbiefkruiden en vervolgens garen in de oven op 170 °C tot een kerntemperatuur van 60 °C. Vervolgens laten afkoelen.
2Het afgekoelde kalfsgebraad in fijne reepjes snijden.
3De wrap inwrijven met de vitello tonatosaus en beleggen met reepjes kalfsgebraad. Vervolgens de wrap beleggen met de rucolamix, de ansjovis en de kappers.
4De wrap oprollen en presenteren in een aangepast bakje.

Tip

De wrap kan ook in plakjes gesneden worden om als hapje te serveren.

Tags

Nieuw Vis Kalfsvlees
Hoofdgerechten Snacks

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!