Runderreepjes met champignons en droogmarinade tex-mex.

Runderreepjes tex-mex

Runderreepjes met champignons en droogmarinade tex-mex.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
gepelde 2
16stuks
verse champignons
1stuk
ui gesnipperd
of
20gram
uiengranulaatQualité d'Or
20gram

Bereiding

1De gepelde 2 mooi opkuisen en in reepjes snijden.
2De verse champignons in schijven snijden en de ui fijn snipperen.
3Vervolgens de uiensnippers overvloedig afspoelen met koud water. Om verkleuring te vermijden kan men de uiensnippers vervangen door uiengranulaat.
4De reepjes in een mengkom doen en mengen met de paprika 3500 vloeibaar clean label, de droogmarinade tex-mex zz TMA, de champignonschijfjes en uiensnippers.

Hulpmiddel

Tip

Je kan al deze ingrediënten wokken en serveren met rijst of noedels.

Tags

Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!